Magazinul online www.mrblade.ro este administrat de Beard Street Srl .cu sediul social in Reghin, Str. Pomilor. Nr.1/A ap.6, avand codul de inregistrare fiscala RO38415170, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J26/1920/2017.

Beard Street Srl. depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor afisate pe magazinul nostru online. Cu toate acestea, va informam ca ca imaginea produselor are caracter informativ iar produsele livrate pot diferi de imagini, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare. Promotiile si ofertele prezente pe magazinul nostru online sunt valabile in limita stocului disponibil. Vizitarea în continuare a Site-ului presupune că sunteți de acord cu aceste condiții și termeni si legislatia in vigoarea pe teritoriul Romaniei. Utilizarea site-ului www.mrblade.ro implică acceptarea necondiționată a termenilor și condițiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul site-ului se adresează persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta între 14-18 ani care au acordul parinților pentru utilizarea site-ului. Pentru utilizarea Site-ului este necesar să citiți și să acceptați aceste condiții și termeni în totalitate. Vizitarea în continuare a site-ului presupune că sunteți de acord cu aceste condiții și termeni. BEARD STREET SRL. își rezervă dreptul de a-si alege clientii, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/ sau retrage în parte sau în întregime Condițiile, Termenii sau prețurile produselor.

Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat aceste Condiții și Termeni în totalitate. În cazul în care nu acceptați Condițiile și

Termenii prezentați, vă rugăm să incetati a mai utiliza acest site.

 • DEFINITII TERMENI
 • UTILIZATOR: orice persoana care acceseaza magazinul nostru online, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare, prin finalizarea procesului de inregistrare.
 • CLIENT: acel utilizator ce initiaza si finalizeaza o comanda pe www.mrblade.ro
 • UTILIZARE ABUZIVA: utilizarea magazinului nostru online intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor sau prevederilor legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre sau celorlalti utilizatori.
 • COMANDA: document electronic, generat ca urmare a accesarii magazinului online de catre un CLIENT, ce intervine ca forma contractuala intre BEARD STREET S.R.L. si acesta din urma.
 • CONTRACT: O COMANDA confirmata de catre BEARD STREET S.R.L., prin care suntem de acord sa livram CLIENTULUI produsele solicitate de acesta, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.
 • INFORMATII PRIVIND DESFASURAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE

Prin lansarea unei COMENZI pe magazinului online www.mrblade.ro , CLIENTUL este de acord sa fie contactat (telefonic si/sau prin e-mail) de catre reprezentantii BEARD STREET SRL
Atunci cand reprezentantii BEARD STREET S.R.L. confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptarea comenzii de catre compania noastra se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea SOCIETATII catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.
BEARD STREET S.R.L. nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre companie.
Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.

 • OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul CONTRACTULUI il constituie produsul/produsele cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI  confirmata de catre personalul de vanzari al companiei noastre. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate pe magazinul online.

 • PRETUL CONTRACTULUI

Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe www.mrblade.ro  Acesta poate fi modificat in orice moment, fara preaviz. Exceptie fac doar comenzile ce au fost deja lansate. Modificarile preturilor nu se aplica retroactiv.
BEARD STREET S.R.L. atentioneaza asupra faptului ca pot exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale MAGAZINULUI ONLINE sau erori, pretul afisat pe www.mrblade.ro poate sa nu fie cel real.
In cazurile mai sus mentionate, BEARD STREET S.R.L. va informa CLIENTUL asupra pretului corect. Pretul include toate taxele, cu exceptia cheltuielilor cu livrarea produselor (vezi cap. 5).

 • MODALITATILE DE LIVRARE

BEARD STREET S.R.L. isi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de maxim 5 zile lucratoare de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este diponibil, BEARD STREET S.R.L va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.
BEARD STREET S.R.L. nu va livra niciodata CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil.
Produsele comandate prin intermediul www.mrblade.ro se pot ridica personal de catre CLIENT sau se livreaza prin iintermediul serviciilor de curierat rapid.

 • MODALITATILE DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. BEARD STREET S.R.L va emite catre CLIENT o comanda ce poate contine si factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei fiscale in vigoare.
Platile se pot efectua in sistem ramburs, prin depunere de numerar in cont, prin ordin de plata, in functie de optiunile disponibile in magazinul nostru online  www.mrblade.ro

 • Plata in sistem ramburs se face in numerar, integral, la livrarea produselor. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.
 • Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de BEARD STREET S.R.L, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
 • Depunere de numerar in cont se poate face la oficiile Bancii Transilvania din intreaga tara.

Livrarea marfii se face doar dupa confirmarea platii.
BEARD STREET S.R.L nu isi asuma vina pentru eventualele probleme ce pot surveni intre firma de curierat si CLIENTUL caruia urmeaza sa ii fie livrate produsele comandate prin intermediul magazinului online www.mrblade.ro.
BEARD STREET S.R.L se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre curier, pe baza de contract, sau catre reprezentantul CLIENTULUI.
BEARD STREET S.R.L va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT. Livrarea produselor va fi efectuata doar pe teritoriul Romaniei. Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.

 • POLITICA DE RETURNARE

Politica de reurnare a produselor se aplica doar in cazul persoanelor fizice conform legislatiei in vigoare.

CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs comandat de pe www.mrblade.ro  in termen de 14 zile de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.
Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului. In cazul in care se opteaza pentru rambursarea contravalorii produsului, acest lucru se va face in termen de 14 de zile de la receptionarea de catre BEARD STREET S.R.L a produslui returnat.
La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.
Nu se admit la retur:

 • Produse care au fost desfacute
 • Produse care au fost testate/utilizate
 • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
 • Produse achizitionate de la alte magazine
 • Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)

Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice deoarece termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

 • PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:

 • Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor enumerate mai sus
 • Completati formularul standard de retur pe care il puteti descarca de aici.
 • Contactati serviciul Relatii Clienti la adresa de e-mail [email protected]
 • Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.
 • Expediati coletul la adresa mentionata pe formularul de reur.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat(a) de un membru al departamentului Relatii Clienti care se va ocupa de returul produslui dumneavoastra.
In cazul in cares se solicita inlocuirea cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).Rambursarea contravalorii produsului va fi facuta in termen de maxim 3 de zile de receptionarea returului.

 • TERMENII SI COSTUL LIVRARII

BEARD STREET S.R.L. va livra produsele in cadrul termenelor mentionate pe MAGAZINUL ONLINE pentru produsul comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel.
In cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, BEARD STREET S.R.L va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate in avans de catre CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 3 de zile lucratoare.
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, reprezentantii BEARD STREET S.R.L. va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.
In cazul in care BEARD STREET S.R.L primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o abatere a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.
Produsele comercializate de BEARD STREET S.R.L. pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de CLIENT la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, CLIENTUL va primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

EXPEDIEREA COMENZILOR

Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 – 16:00 sunt expediate in aceeasi zi. Comenzile lansate dupa ora 16:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare. In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute, etc.) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu va depasi 72 de ore lucratoare.
Procesare comenzilor ce includ produse a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

Tariful standard de livrare este prezentat in momentul plasarii comenzii in magazinul nostru online www.mrblade.ro. Pretul serviciului de curierat este inclus ca linie distincta in comanda plasata si primita pe email. In mod curent, termenul de livrare este de 2 zile lucratoare din momentul expedierii coletului.
Livrarea coletelor sambata este posibila dar nu poate fi garantata.
Livrare se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la adresa solicitata de CLIENT).
Coletul este depozitat in vederea livrarii timp de maxim 5 zile de catre Curierul Rapid. In cazul in care nu ridicati coletul in acest interval, acest va fi returnat catre compania noastra.
Ca masura restrictiva pentru clientii cu istoric negativ, ce nu ridica produsele comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans.

 • POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Confidentialitatea informatiilor personale ale CLIENTILOR ce utilizeaza www.mrblade.ro reprezinta o prioritate pentru BEARD STREET S.R.L. motiv pentru care tratam acest subiect cu cea mai mare seriozitate.
BEARD STREET S.R.L. colecteaza informatii prin intermediul site-ului web www.mrblade.ro in conformitate cu legislatia romana care face referire la aceste aspecte. Site-ul plaseaza un „cookie”pe calculatorul vizitatorului, ce este utilizat pentru colectarea de informatii statistice cu privire la utilizarea siteului nostru si la autentificarea automata a clientului.

Colectarea datelor se face prin:

  • Formularul de inregistrare client
  • Formularul de comanda
  • Formularul de contact
  • Formularul de recenzii produse
  • Formularul de abonare newsletter

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul siteului sunt folosite pentru:

  • Facilitarea comunicarii directe si indirecte cu clientii
  • Facturarea produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, BEARD STREET S.R.L isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.

BEARD STREET S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptiile situatiilor expres prevazute de legislatia statului roman in vigoare. Astfel, informatiile clientilor cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Politiei, Instantelor judecatoresti sau altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Orice utilizator care a furnizat explicit date cu caracter personal pe site-ul www.mrblade.ro  poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected].

In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul BEARD STREET S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul BEARD STREET S.R.L.
Pentru informare si suport, sesizari si reclamatii, ne puteti contacta la adresa [email protected].
Toate comunicarile scrise vor fi facute la urmatoarea adresa: BEARD STREET S.R.L  Bucuresti, Sector 1, str. Ion Brezoianu 40-42

INFORMATII LEGALE

RASPUNDEREA SOCIETATII
BEARD STREET S.R.L nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/CONTRACTULUI si celorlalte instructiuni mentionate pe magazinul online.
BEARD STREET S.R.L. nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii magazinului online precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe magazinul online.
BEARD STREET S.R.L. nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SOCIETATE a oricarei din obligatiile sale conform CONTRACTULUI si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

GARANTII
Toate produsele comercializate in magazinul online, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Reclamatiile privind deficiente ale produsului/produselor achizitionate pot fi facute prin intermediul Formularului de Contact .

FORTA MAJORA
Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA
CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre BEARD STREET S.R.L si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA
Toate materialele integrate in acest magazin online sunt proprietatea intelectuala a BEARD STREET S.R.L. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale magazinului online pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.
Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a cel mentionate anterior, BEARD STREET S.R.L. poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare prin intermediul magaziului online.

DISCLAIMER
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ si orientativ, pot diferi fata de produsul vandut. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. Designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site. Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Toate prezentarile nu obliga firma producatoare sau pe noi, comerciantul / furnizorul, in niciun fel fata de client.