POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR face parte din www.mrbalde.ro  TERMENII & CONDITIILE DE UTILIZARE ale magazinului online www.mrbalde.ro  si se aplica doar in cazul persoanelor fizice conform legislatiei in vigoare.

CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs comandat de pe www.mrbalde.ro in termen de 14 zile de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului. In cazul in care se opteaza pentru rambursarea contravalorii produsului, acest lucru se va face in termen de 14 de zile de la receptionarea de catre BEARD STREET SRL a produslui returnat.La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Nu se admit la retur:

  • Produse care au fost desfacute
  • Produse care au fost testate/utilizate
  • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
  • Produse achizitionate de la alte magazine
  • Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)

Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice deoarece termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:

 • Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor enumerate mai sus
 • Completati formularul standard de retur pe care il puteti descarca de aici
 • Contactati serviciul Relatii Clienti la adresa de e-mail [email protected]
 • Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.
 • Expediati coletul la adresa mentionata pe formularul de reur.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat(a) de un membru al departamentului Relatii Clienti care se va ocupa de returul produslui dumneavoastra.In cazul in cares se solicita inlocuirea cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).Rambursarea contravalorii produsului va fi facuta in termen de maxim 3 de zile lucratoare de receptionarea returului.