POLITICA DE LIVRARE este parte integrala din TERMENII SI CONDITII ale magazinului online  www.mrblade.ro

BEARD STREET S.R.L . va livra produsele in cadrul termenelor mentionate pe MAGAZINUL ONLINE pentru produsul comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel.In cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, BEARD STREET S.R.L va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate in avans de catre CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 3 de zile lucratoare.In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, reprezentantii BEARD STREET S.R.L. va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.In cazul in care BEARD STREET S.R.L  primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o abatere a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.Produsele comercializate de BEARD STREET S.R.L pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de CLIENT la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, CLIENTUL va primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

 

EXPEDIEREA COMENZILOR

Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 – 16:00 sunt expediate in aceeasi zi. Comenzile lansate dupa ora 16:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare. In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute, etc.) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu va depasi 72 de ore lucratoare.Procesarea comenzilor ce includ produse a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

Tariful standard de livrare este prezentat in momentul plasarii comenzii in magazinul nostru online www.mrbalde.ro.

 Pretul serviciului de curierat este inclus ca linie distincta in comanda plasata si primita pe email. In mod curent, termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare din momentul expedierii coletului.Livrarea coletelor sambata este posibila dar nu poate fi garantata.Livrare se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la adresa solicitata de CLIENT).Coletul este depozitat in vederea livrarii timp de maxim 5 zile de catre Curierul Rapid. In cazul in care nu ridicati coletul in acest interval, acest va fi returnat catre compania noastra.Ca masura restrictiva pentru clientii cu istoric negativ, ce nu ridica produsele comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans.