Pe lângă o tunsoare și o barbă excelente, la Mr. Blade te bucuri și de cele mai sănătoase produse de îngrijire de pe piața internațională, dar și de ceea ce numesc clienții noștri „în mod clar cei mai buni frizeri din regiune, adevărați artiști la locul de muncă”. Mr. Blade reprezintă, mai exact, un club dedicat bărbaților și o experiență autentică pentru români, expați și turiști, care sunt în căutarea unor servicii profesionale de îngrijire. 

Experienta

Mr Blade Barbershop este un spațiu în care ești invitat să te deconectezi de la activitățile cotidiene și să te conectezi în sfârșit cu tine însuți. E locul in care se întâlnesc actori, muzicieni, personalități rebele & mavericks. În plus, vizitele la Mr. Blade sunt prilejul perfect pentru a construi relații în această comunitate, și a întâlni oportunități de dezvoltare personală și profesională.

Cultura

Noi, cei de la Mr. Blade credem că, în lumea de astăzi, bărbații au nevoie de un spațiu în care să se relaxeze și să se bucure de o experiență. Atmosfera unică a salonului este specială, tocmai pentru că nu are legătură cu viața de zi cu zi: de la modul în care ne întâmpinăm oaspeții, băutura din partea casei și confortul spațiului, până la sentimentul de încredere și putere pe care le trăiești atunci când pășești în afara salonului.

Pentru noi, frizeria nu este doar un serviciu, ci o artă a cărei reguli au fost scrise cu ani în urmă. Lucrăm pentru clienții noștri, nu pentru ego-ul nostru, așa că părerea ta este pe primul loc. Ținem cont de trenduri, dar ne concentrăm mereu pe a construi ceva atemporal: stilul.